Clear Essence California Spa & Wellness Resort - Ikoyi, Lagos, Nigeria

Things to Do in Lagos Nigeria

Getting to Know Our Staff

  • 190

Here at the Clear Essence California Spa and Wellness and Resort we pride ourselves in the excellent service we provide to our guests every day. We took this opportunity to introduce our lovely staff members who are responsible for keeping our hotel in Lagos Nigeria running smoothly.
Our featured staff this week is John Edeki who is our Staff of the Month for the month of March. We took this opportunity to ask John a series of questions to get to know him a little more and to find out what John’s role is here at Clear Essence California Spa and Wellness Resort.
Question 1: What is your name?
Answer: My name is John Edeki
Question 2: Please Describe your Job Duties
Answer: I am a Cleaner Worker. That means that I am responsible for cleaning the hotel environment.

Question 3: How long have you been working with Clear Essence California Spa & Wellness Resort?
Answer: I have been with Clear Essence California Spa and Wellness Resort for about 9 months.
Question 4: What is your favorite part about working at Clear Essence California Spa and Wellness Resort?
Answer: My favorite part about working for Clear Essence Resort and Spa is washing the hotel walk way.
Question 5: Washing the walk way? Why?
Answer: I like to see the hotel looking clean
Question 6: Can you describe yourself in 140 words or less?
Answer: My name is John Edeki, I am one of five children. I have two sisters and two brothers, and my hobby is watching foreign movies.
Question 7: Do you have any pets?
Answer: No I don’t have any pets
Question 8: What is your biggest accomplishment to date?
Answer: My biggest accomplishment is witnessing the events we do on property whereby exposing me to a high standard level
That’s it for John Edeki, one of the awesome people that are responsible for keeping our spa in Lagos Nigeria in tip-top shape. Stay tuned for more “getting to know our staff.”

Clear Essence California Spa & Wellness Resort
13 Alexander Road
Ikoyi, Lagos, Nigeria
Call: 08085867565 / 08085867581

Info

Welcome to Clear Essence California Spa & Wellness Resort

Clear Essence California Spa and Wellness Resort is a boutique hotel and spa catering to enrich the lives of the affluent. Positioned in heart of Ikoyi, the resort provides an easy access and a welcoming ambiance to refresh, renew and restore body, mind and soul.